krpan in druščina postani član
V davčni klepetalnici se srečujemo ljudje različnih poklicev, idej, osebnosti, ki nas druži ena sama beseda: davki.

Vabljeni ste, da podate vaša vprašanja, mnenja, odgovore, razmišljanja glede tematike s področja davkov in vseh povezanih tem (finance, računovodstvo, carina …), ki se nanašajo na poslovno življenje in so v takšni ali drugačni povezavi z dajatvami.

Vaše odgovore ali zapisane teme pišite z malimi črkami, saj zapisovanje velikih črk pomeni v "internetni kulturi komuniciranja" kričanje. Skušajte se izogniti tudi psovkam, zbadljivkam ali kritiki, za katero nimate realne podlage. Vaše sodelovanje v davčni klepetalnici je anonimno. Podanih zapisov, kljub temu, da odstopajo od navedenih kriterijev, ne cenzuriramo in ne bomo nikdar cenzurirali.

Vprašanja ne naslavljajte na določene anonimne osebe, saj davčna klepetalnica deluje na prostovoljni osnovi in takšni naj bodo tudi posamezni odgovori.

Davčno klepetalnico jemljite kot zbiranje mnenj in razmišljanj sodelujočih v davčnih klepetih. Zapisanih nasvetov ne jemljite za "klasično" davčno svetovanje. Za potrebno pomoč se v pomembnih primerih obrnite na strokovno usposobljenega davčnega svetovalca. Verjemite nam, izplačalo se vam bo.