krpan in druščina postani član

BABUNI in BABUNKE iz parlamenta - ko primati sprejemajo davčne predpise! (21.07.2021)

 

F.r.a.n.j.a. - 21.07.2021 - 12:36

Hvala za posredovano. Njihovo "blebetanje" je tako nesmiselno, nestrokovno in nerazumljivo. Nepripravljenost na temo, o kateri se je razpravljalo, je milo rečeno porazna. 
Menim pa, da je  v vsej tej zmešnjavi sprejemanja zakonov, uredb...itd. FURS še edini, ki  na razumljiv način razlaga sprejeto zakonodajo. Se motim?  
Lp 

Martin Krpan - 21.07.2021 - 15:28

Franja, ja, mislim, da FURS (generalni verjetno, a ne?) še najbolje ... prepisuje in tolmači Pojasnila GD-TAXUD v povezavi s predmetno tematiko :). Vsi se moramo nekje informirati in navedena pojasnila GD-TAXUD, ki niso pravno zavezujoča, če nekako najbolje - v kombinaciji z naknadno oblikovano evropsko sodno prakso - "tolmačijo" posamične primere v praksi.
P.S. Tile babuni in babunke, pa so zadetki, a ne? :)

kratki - 28.07.2021 - 13:21

In babuni iz MF so obupali, da bodo spremembe direktive zapisane v ZDDV-1?!

Martin Krpan - 04.08.2021 - 09:31

Malo pozno odgovarjam v času kislih kumaric :), pa vseeno - babuni iz MF ponovno pošiljajo babunom v parlament (ko ti "majmuni" pridejo s počitnic) v DZ predlog spremembe ZDDV-1 z izmplementacijo EU direktive, kjer so med drugim zapisali :))):
citat ...

Rok za prenos in uveljavitev navedenih direktiv in izvedbene uredbe je potekel že 1. julija 2021.
Določbe teh direktiv uvajajo nove ureditve, ki se morajo uporabljati enotno za celotno Unijo, zato nepravočasen sprejem zakona vpliva tudi na ureditve v drugih državah članicah. Slovenija z implementacijo teh direktiv z zakonom zamuja, zato je minister, pristojen za finance sprejel pravilnik za njihovo izvajanje v prehodnem obdobju do sprejema zakona. Komisija lahko sproži postopek kršitve zaradi nepravočasnega prenosa direktiv, kar ima lahko za Slovenijo tudi hude finančne posledice (visoke kazni).


Torej - se vidi, da ti "majmuni" iz parlamenta delajo proti nam - davkoplačevalcem (ali preprosto povedano - nam, iz gospodarstva, ki plačujemno davke). Sicer pa tisti iz MF-ja niso kaj boljši - predlog sprememb ZDDV-1 bi lahko podali brez vsakih problemov že v lanskem letu (!!!), da bi se lahko gospodarstvo pravočasno pripravilo ...

William Whelan- - 14.10.2023 - 06:48

iBOLT CYBER HACKER YOUR CRYPTO / BTC RECOVERY INTELLIGENCE WAS FOUNDED BY CYBER INTELLIGENCE.

Good day... William Whelan-Curtin is my name.
In 2005, I obtained my PhD from the University of St Andrews in Scotland. As an SU2P entrepreneurial fellow, I joined Prof. David A. B. Miller's group at Stanford University in 2012.
iBolt Cyber Hacker can help you retrieve your lost or stolen cryptocurrency. They can recover lost cryptocurrency since they have advanced tools that are handled by the greatest cryptocurrency recovery experts in the field of Cryptocurrency Assets Recoveries. Cyber Intelligence, Crypto Investigations, Asset Recovery, and Offshore Legal Experts formed iBolt Cyber Hacker Intelligence. I wholeheartedly suggest them.

Contact Info:
Emai: ibolt @ cyber - wizard . com
Whtsp: +3.9.3.5.0.9.2.9.0.5.5.4.
 

B - 15.10.2023 - 09:06

Brez določil, kaj morqajo izpolnjevati poslanci pred izvolitvijo, ne bo napredka. Poslanec je lahko vsak tudi z nepopolno osnovno šolo, za čistilko pa zahtevamo osnovno šolo in nekaznovanist za čiščenje parlamenta. Kaj je treba spremeniti vemo vsi, vendar korito poslanca je zelo sladko.